Utstilling

Guro Rex

Heksagon med en tampong

26.05. – 28.05.2017

Guro Rex er vår første kunstner på residens på Studio17! På fredag presenterer Rex nytt arbeid produsert arbeidsoppholdet. Rex har jobbet med mat, tekstil, video og performance. Den resterende tiden av oppholdet blir viet til forsatt produksjon av nytt arbeid.

OM RESIDENS

Studio17 har opprettet et kunstneropphold for lokale kunstnere. Formålet med oppholdet er å gi kunstnere tilknyttet til Stavanger et rom for å produsere nytt arbeid eller jobbe utenfor vårt ordinære visningsformat.

OM KUNSTNEREN

Guro Rex (f.1995) er en Stavangerbasert kunstner opprinnelig fra Helgelandskysten i Nordland. Rex ble uteksaminert fra Kunstskolen i Rogaland høsten 2016 og har siden deltatt i flere utstillinger i Stavanger. Hun har også vært kurator for gruppeutstillingene Sex, Drugs and Friends i Superstarcollective (2016) og Urom (2017). Rex sin kunstneriske prosess tar utgangspunkt i relasjoner til menneskene hun har rundt seg, og nå for tiden er det hennes egne feminine rollemodeller som står i sentrum. Arbeidene hennes fungerer både selvbiografisk og terapeutisk. Psykologi og astrologi blir redskap i hennes kunstneriske praksis. Material som tekstil, mat og readymades står sentralt i både skultpur- og performanceverk.

Etter endt tid på Kunstskolen i Rogaland har hun brukt soverommet sitt i Superstar Collective som atelier. De siste to ukene har Rex brukt Studio17 som arbeidsplass, og oppholdet inkluderte også en 17. mai-konsert med bandet sitt Skitzosatan.

Åpning

Fredag, 26.5.2017
19:00

Åpningstider:

Lørdag–søndag
12:00–16:00