Utstilling

Ingeborg Kvame

Å møte Eva i skogen

05.06. – 07.06.2015

Ingeborg Kvame inntar Studio17 med et hav av grønne planter og et foto av en høygravid kvinne ute i skogen. Frem til åpning vil hun sammen med sine egne personlige erfaringer, bruke dette materialet som inspirasjonskilde til å tegne. Små tegninger i en liten bok. En botanisk studie – en historie om å være mor – om å være i en kropp i forandring – om hus og hjem.

Salg av planter! Hver plante har gjennom en møysommelig kjærlighetsprosess fått tildelt sin egen personlige potte/oppheng. Etter utstillingen er de klare for å puste frisk luft inn i nye hjem.

INGEBORG KVAME (f. 1978) er billedkunstner bosatt i Stavanger. Hun har sin utdannelse fra Robert Gordon University i Aberdeen, Skottland. Ingeborg Kvame jobber primært med tekstil og tegning. Arbeidene er lavmælte og enkle i uttrykk. Med utgangspunkt i mennesket og mysteriene rundt det å være et individ skaper hun iscenesettelser hvor taktilitet og skjørhet er grunnleggende elementer. Arbeidene hennes er i samlingen til Stavanger Kunstmuseum, Haugesund Kunstforening og Royal Scottish Academy of Art & Architecture.

Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd.

Åpning:

Fredag, 5.6.2015
19:00–21:00

Åpningstider:

Lørdag–søndag
12:00–15:00