Hendelse

Natalie Seifert Eliassen

Fargerike

09.10. – 09.10.2015
Rogaland Kunstsenter har gleden av å invitere til avduking og feiring av nyutsmykket fasade utført av Natalie Seifert Eliassen. Hun vant utsmykkingskonkurransen som ble avholdt for studenter ved Kunstskolen i Rogaland i vår. Vinnerforslaget er inspirert av alle former for mangfold knyttet til bygget og omgivelsene rundt.

Feiringen vil finne sted ute på Nytorget, og i prosjektrommet Studio17 vil det vises ulik dokumentasjon av prosessen huset har gått gjennom i historiens løp og i forbindelse med utsmykkingen.

Det blir takksigelser, musikk og suppe.

Natalie Seifert Eliassen er andreårsstudent ved Kunstskolen i Rogaland. Hun er engasjert i kunst i det offentlige rom, og har arbeidet som frivillig under årets og fjorårets Nuart-festival. Hun har også stilt ut på Rogaland Kunstsenter i 2014, i en gruppeutstilling med studenter fra Kunstskolen i Rogaland, og er opptatt av hva som skal skje med huset i fremtiden. Hennes installasjon Tusen minner og en natt og Fargeriket kretser rundt tema som affeksjonsverdi, minner og assosiasjoner.

Utsmykkingen er et samarbeid mellom Seifert Eliassen, Rogaland Kunstsenter og Kunstskolen i Rogaland, og med mange timers dugnadsinnsats fra venner og bekjente.

Avdukning:

Fredag, 9.10.2015
18:00–20:00