Utstilling

Hans Edward Hammonds

W.E.I.R.D // Natt til i går

31.07. – 02.08.2015

De nye verkene Hans Edward Hammonds viser frem på Studio17 gjenskaper øyeblikk fra et hedonistisk sted. Et av øyeblikkene som blir vist i utstillingen er en tapet tatt forsiktig av veggene i et soverom hvor det var fest. Tapeten er et avtrykk av festen som var der kvelden før. I tillegg vises mer personlige verk som gir et bilde av kunstnerens oppfatning rundt ritualet fest. Hammonds har valgt å bruke Studio17 å reflektere over dette temaet etter å ha tilbragt mye av sin tid de siste årene på å fasilitere, fotografere og delta på fest. Han har også brukt festen som et sted for å lage kunst, sammen med andre eller alene.

▼ Det er en opphøyet tilstand, hvor man får mulighet til å frigjøre seg selv. Men fest er aldri noe man er alene om. I en intens setting bygger man opp noe sammen med andre, noe som blir stort, som kun eksisterer den lille tiden man makter å være der, som etterkant legger igjen drømmeaktige inntrykk, som om det ikke helt var fra virkeligheten. ▲

Hammonds har bakgrunn innen fotografi, å har studert kunst ved The University of Auckland i New Zealand. Han har bod fast i Stavanger siden 2011 hvor han har jobbet aktiv med kunst og kultur, blant annet gjennom Kulturlaboratoriet og Perkapella. Han presenterte sist verk som okkupant på Occupy Landscape utenfor Stavanger Kunsthall i Juni.

Åpning:

Fredag, 31.7.2015
19:00–21:00

Åpningstider:

Lørdag–søndag
12:00–15:00