Utstilling

Lona Hansen

Shapes of Awareness

29.04. – 01.05.2016

I utstillingen Shapes of Awareness på Studio17 presenterer Lona Hansen et utvalg skulpturer og collager, samt stedsspesifikke installasjoner. I sine arbeider utforsker hun bevissthet og fysisk erfaring i relasjon til materialet og rommet. Hun er interessert i det immaterielle og formløse, derfor også̊ form; form som en måte å artikulere mellomrommene, vise potensialet og spenningen i det tomme og formløse. Arbeidene referer til spatial reasoning- tester – tester som undersøker evnen til å forstå forholdet mellom objekter, visualisere og mentalt manipulere rom. Motsetninger som fravær og tilstedeværelse, konkret og immateriell, subtilt og monumentalt, volum og masse ligger til grunn for Hansens utforskning.

Lona Hansen (f. 1988 i Oslo) bor og arbeider i Bergen. Hun har bachelor i billedkunst fra Kunstakademiet i Trondheim (NTNU) og fullførte i 2014 master i kunst ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

Lona Hansen har tidligere deltatt i utstillinger ved bl.a. Gråmølna/ Trondheim Kunstmuseum, Hordaland kunstsenter, One Night Only / UKS og senest utstillingen Spirituell tid og rom i Visningsrommet USF med kollegene Daniel Slåttnes og Sara Rönnbäck.

Åpning:

Fredag, 29.4.2016
19:00

Åpningstider:

Lørdag–søndag
12:00–17:00