Utstilling

Annabell Lee Chin & Roger von Reybekiel

In Bloom

22.09. – 24.09.2017

In Bloom er en prosessbasert og stedspesifikk samarbeidsutstilling av Annabell Lee Chin og Roger von Reybekiel. In Bloom kombinerer improvisert poesi håndskrevet rett på galleriveggen i løpet av dagene fram mot utstillingen, sammen med objekt og blomster, funnet i nærområdet til Studio17.

🍃

Annabell Lee Chin er en kunstner som jobber med flere ulike praksiser: tekst, lyd, skulptur, performance, film, tegning og trykksaker. I arbeidet hennes undersøker hun flere språklige områder: Observasjoner i det private/offentlige, appropriasjon av blogger og dagbøker, og fonetikk.

Roger von Reybekiels kunstneriske virksomhet er både individuell og fylt av samarbeid, både praktisk og teoretisk. De siste årene har tre viktige retningslinjer tatt form: undersøkelser av skriving i relasjon til kunstneriske og litterære prosesser, samt den digitale utviklingen; initiativ til- og deltakelse i samarbeidsprosjekt, som fokuserer på eksperimentere med sosiale, kulturelle og politiske strukturer innenfor samtidskunsten; og prosjekter som utforsker materialitet, romslighet og det stedsspesifikke.

In Bloom er kunstnernes første felles utstilling.

🍂

Åpning:

Fredag, 22.9.2017
19:00–21:00

Åpningstider:

Lørdag–søndag
12:00–16:00

Lenker:

www.annabellchin.com www.rogervonreybekiel.com