• 1/3

  • 2/3

  • 3/3

Utstilling

Jenny Marie Nybrott

Ser du det eg ser?

19.11. – 21.11.2021

Studio17 presenterer stolt utstillingen Ser du det eg ser? av Jenny Marie Nybrott!

Kunstneren skriver:
Inspirasjon kommer ofte til meg i form av små hverdagslige øyeblikk som jeg ønsker å forevige eller framheve. Jeg interesserer meg for de vakre, poetiske øyeblikkene i livet, men også de mer realistiske og uforskjønnede. For også de har en egen poesi. Det er slike øyeblikk som virkelig får meg til å stoppe og tenke og undre meg, liksom et barn gjør.
Jeg holder fast ved mitt indre barn gjennom å utforske minner, ritualer og materialer fra min egen barndom.

Utstillingen fortsetter samarbeidet mellom Kunstskolen i Stavanger og Studio17, hvor en av studentene fra Kunstskolen blir invitert til å ha soloutstilling på Studio17 i løpet av høsten. I 2020 fikk avgangseleven Benedikte Bergevik sin første seperatutstilling på Studio17. På samme måte som i fjor, ble årets kunststudent, Jenny Marie Nybrott, valgt ut basert på den kunstneriske kvaliteten av arbeidet presentert på Kunstskolens avgangsutstilling i Ølhallene på Tou tidligere i år.

I år var det Astrid Helen Windingstad, kunsthistoriker og redaktør for Contemporary Art Stavanger (www.contemporaryartstavanger.no) som plukket Nybrott fra avgangsutstillingen NON STOP.

Kunstskolen i Stavanger er en 2 årig fagskole som gir utdanning innen visuell kunst. For mer informasjon, vennligst besøk: www.kunstskolen.no


Foto fra utstillingen av Eivind Egeland:

 

Åpning

Fredag 19.11.2021: 18:00–20:00

Åpningstider

Lørdag 20.11.2021: 12.00–16.00
Søndag 21.11.2021: 12.00–16.00

Lenker

Facebook-arrangement