nyheter

Studio17 – 10 år og en ny begynnelse

21.06. – 21.06.2024

I år er det tid for både jubileum og forandring hos Studio17, og vi kan knapt vente med å dele våre spennende planer for fremtiden med dere alle! Ti år med lidenskap for kunst og kreativitet har brakt oss hit, og nå er det på tide å feire vår unike reise og ønske en ny fremtid velkommen.

Siden våre første utstillinger i 2013 har Studio17 vært et hjem for mangfoldig kunst og uttrykk. Alt fra fargerike maleriutstillinger til eksperimentelle multimedia-installasjoner og spennende workshops har blitt arrangert i vår lille krok i Jugendbygget de siste ti årene, og våre utstillere og besøkende har delt sin lidenskap og nysgjerrighet med oss. Nå er det på tide å heve glasset for ti fantastiske år med kreativitet og utforskning.

Som en del av vårt jubileum vil vi bruke høsten til å feire det vi har oppnådd sammen. Vi vil ta en vandring gjennom Studio17s historie, med arrangementer som hedrer de fantastiske kunstnere og kreatører som har bidratt til vår realisering.

Mer info om dette kommer snart!

I kjølvannet av vårt jubileum begynner vi nå på et nytt kapittel i historien vår. I forbindelse med renoveringen av Jugendbygget på Nytorget flytter Studio17 til Gamle Stavanger i løpet av høsten. Dette gir oss en unik mulighet til å utvide våre horisonter og utforske nye kreative muligheter.

Høsten 2023 markerer ikke bare en avslutning, men også en begynnelse. Vi er overbevist om at vårt midlertidige hjem i Gamle Stavanger vil bli en kilde til inspirasjon for kunstnere og kunstelskere overalt. Vi er begeistret for å starte dette nye kapittelet sammen med dere alle og ser frem til å se hvordan Studio17 vil utvikle seg og blomstre på dette nye stedet.

Om ikke lenge vil vi også kunngjøre en helt ny Open Call for våren 2024 med et nytt og spennende utstillingsformat i våre nye lokaler. Dette er en mulighet for kunstnere, både etablerte og nye, til å utforske grenser og skape kunst som vil sette sitt preg på Studio17s fremtidige kapitler.

Så bli med oss i Studio17 denne høsten når vi feirer 10 år med kunst og forbereder oss på en ny begynnelse i Gamle Stavanger. Sammen vil vi fortsette å utforske, utvikle oss og dele vår lidenskap for kunst med dere. Vi kan ikke vente med å se hva fremtiden har å tilby, og vi håper du vil være med oss på reisen!