• 1/4

  • 2/4

  • 3/4

  • 4/4

Utstilling

Hot House Presents:

Performance Fest

19.08. – 20.08.2022

Hot House er stolte av å kunne invitere alle interesserte til festivalen Performance Fest, 19.-20. August 2022!

Festivalen består av performance, film og klubb – med et fokus på å skape rom for samtale og samfunn. Det overordnede kuratoriske konseptet er —- herlige mennesker som lager eller liker morsom, grensesprengende, utfordrende, sexy, politisk kunst.

Hot House, som er festivalens arrangør, fokuserer hovedsakelig på eksperimentell, tidsbasert kunst av personer som identifiserer seg som kvinner og skeive kunstnere og utøvere.

Vi har invitert kunstnere som vi føler representerer skeive perspektiver i deres kunstpraksis, enten om det er som personer, gjennom deres praksis, eller i en kombinasjon av disse. Gjennom samtaler med kunstnerne og publikum vil vi, blant annet, nærme oss begrepet skeiv: Hva betyr det å ha en skeiv kunstpraksis?

Festivalen vil hovedsakelig foregå på Nytorget 17 i Stavanger, i galleriet Studio17. Videre har vi invitert det spennende klubbkunseptet ASTERISK fra Bergen til å avrunde festivalen med en skeiv klubbkveld! Se mer info for ASTERISK X HOT HOUSE CLUB here.

Hot House kaller deg til å bli med på denne morsome, følelsesladde og kjærlige festivalen.

Vær oppmerksom på at vi etterstreber å skape et trygt rom for kvinner, skeive og andre minoriteter. Dette gjelder selvfølgelig alltid på arrangementer hos Studio17, og på alle arrangementer kuratert av Hot House og ASTERISK. Vi tolererer ikke transfobi, homofobi, bifobi, xenofobi, rasisme, sexisme eller noen annen form for diskriminering.

Deltakelse i festivalen som den utspiller seg på Studio17 er som alltid gratis.

Klubbkvelden vil ha en symbolsk billettpris (100 NOK billettkjøp i forkant/150 NOK billettkjøp i døren), og inntektene går til gjennomføringen av festivalen. Men, vi vil ikke hindre folk som ønsker å være en del av dette rommet å delta pga. økonomiske hinder. Vennligst send en melding til Studio17 (post.studio17@gmail.com), Kaeto Sweeney eller Marie M. Skretting hvis du har behov for gratis inngang.

————-

Hot House er et initiativ for eksperimentell, tidsbasert kunst. Grunnlagt i 2020 av billedkunstner Anette Gellein og kulturarbeider Marie Midttun Skretting. Initiativet fokuserer på kvinnelige og skeive kunstnere, og legger til rette for work-in-progress som metode for utvikling av fellesskap og utveksling av ideer.


Foto fra festivalen av Eivind Egeland:

 

Program

Fredag 19. august, Studio17
Kl. 18: Åpningsfest med DJ
Kl. 19: Filmvisning og kunstnersamtale: Frida Retz

Lørdag 20. august, Studio17
Kl. 14: Keynote: Samtale mellom ASTERISK, Hot House and Eva Rowson
Kl. 14:30: Enkel servering av mat og drikke
Kl. 15:30: Performance av Nayara Leite + Kunstnersamtale
Kl. 16:30: Performance av Marie Kallevik Straume + Kusntnersamtale

Stavanger Camping
Kl. 22: ASTERISK X HOT HOUSE: CAMP CAMP CAMPING

Lenker

Facebook-arrangement 𝓗𝓸𝓽 𝓗𝓸𝓾𝓼𝓮 Instagram