Utstilling

Linn Rebekka Åmo & Hilde Franzen

Raising Landscape

21.11. – 24.11.2013

Utstillingen Raising Landscape er et samarbeid mellom Linn Rebekka Åmo og Hilde Franzen. Den vil bestå av både egne arbeider og arbeider utarbeidet under oppholdet i Stavanger.

Om Linn Rebekka Åmo:
Bor og jobber i Bodø.

I Linn Rebekka Åmo sine prosjekter leker hun med tematikk knyttet til sosiale samfunnsstrukturer. Hun er opptatt av å visualisere mønstre som oppstår i menneskers omgang med hverandre. Med bruk av abstrakte former, strukturer og farger i interaksjon, skaper hun sosiale landskap i maleri og tekstil. Elementene i landskapene gir føringer for et narrativ, med muligheter og begrensninger for atferd og relasjoner.

Om Hilde Frantzen:
Bor og jobber i Oslo

Hilde Frantzen jobber med tekstile installasjoner og skulpturer. Arbeidene hennes har lenge dreid seg om konstruksjonen av en verden, litt annerledes enn vår egen. Men allikevel ikke så ulik – en slags parallellverden som utvider vår egen. Verdenene hennes er ofte satt sammen av noe grafisk som returnerer til vår fysiske verden, det oppstår en fysisk og taktil tilstedeværelse. Landskapene utvikler seg i takt med tablåene og scenarioene hun skaper. Hilde har sakte men sikkert erobret deler av denne verden. Oppdaget nye steder i universet mens hun har jobbet seg lenger og lenger inn i det. Som en oppdagelses reisende i sin egen fantasi.

Åpning:

Torsdag, 21.11.2013
19:00–21:00

Åpningstider:

Lørdag–søndag
12:00–16:00